< Späť na zoznam článkov image

4 dôvody, prečo si vybrať práve šperky od KAMEA® Diamonds

pridané 11.06.2021

Trh vám ponúka veľa rôznych druhov šperkov. No nie každý šperk je kvalitne prepracovaný a nie každý ručí sa svoju kvalitu aj certifikátom. Preto by sme vám radi predstavili našu prácu, ktorú sa snažíme robiť čo najkvalitnejšie a najmä s láskou.

1. U nás si šperk vyberie každý

KAMEA® vznikla v roku 2000 a stala sa popredným výrobcom šperkov. V našej ponuke  objavíte mnoho zaujímavých kolekcií, v ktorých určite nájdete potešenia pre seba alebo pre vašich blízkych. Šperky sme vám prispôsobili aj cenovo, a teda si môžete vybrať cenovo dostupnejšie modely a, samozrejme, aj exkluzívnejšie kúsky pre náročnejších.

Modely našich šperkov je možné vyhotoviť v žiarivo bielom, v klasickom žltom a v romantickom červenom zlate. Osadenie kameňov vám ponúkame v zirkónovej aj v diamantovej verzii.

2. Široká ponuka výnimočných šperkov

Pre nás je zlatníctvo umením, ktoré predstavuje tvorbu zaujímavých a výnimočne krásnych šperkov. U nás si môžete zakúpiť:

Jednokameňové alebo viackameňové, matné a lesklé, jednoduchý alebo prepracovanejší dizajn…možností je naozaj veľa. Naše šperky vyrábame tak, aby bola vaša nastávajúca po vzhliadnutí prsteňa očarená. Tieto momenty sú v živote pamätné, a preto je dôležité dotiahnuť ich do dokonalosti.

  • Obrúčky

Naše obrúčky KAMEA® sú osobitne prispôsobené mužom i ženám. Výber svadobných obrúčok môže byť pre vás náročný, preto vám vždy radi vo všetkom poradíme. 

  • Šperky a doplnky

Šperky pre radosť, z lásky, k výročiu, k narodeninám alebo k narodeniu dieťaťa….je len na vás, akú možnosť zvolíte.

3. Vyberáme diamanty najvyššej kvality

Na kvalite našich šperkov nám veľmi záleží, a preto diamanty vyberáme podľa najprísnejších medzinárodných štandardov. Každý diamant hodnotíme podľa nasledujúcich kritérií: čistota, brus, farba a váha, karáty.

4. Poskytneme vám záruku pravosti diamantov

Pri kúpe šperku KAMEA® dostanete certifikát, ktorý je overený nezávislým gemologickým laboratóriom potvrdzujúcim jeho pravosť a legálny pôvod. 

Za našimi šperkami stoja ozajstní profesionáli. Na zakúpené produkty vám preto ponúkame desaťročnú záruku a doživotný bezplatný servis.

 

Prečítajte si aj článok Výber svadobných obrúčok.

 

Najnovšie články

Zlatník a gemológ precízne kontroluje všetky diamanty, ktoré osádzame do zásnubných prsteňov

Brus diamantov

Brus diamantov je objektívnym meradlom sveteľného výkonu všetkých diamantov, teda jeho lesku či ligotu. Pokiaľ je diamant kvalitne vybrúsený a so správnymi proporciami, jeho lesk sa vracia z hornej časti diamantu. Pokiaľ je príliš plytký,... prečítať >.

zodiac signs

Výber šperku podľa znamení zverokruhu

Ľudia si podľa znamení zverokruhu predpovedajú budúcnosť, hľadajú partnerov, definujú samých seba a svoju náladu podľa mesiaca, v ktorom sa narodili. Môže nám však naše znamenie pomôcť aj pri výbere toho pravého šperku? K charakteristike... prečítať >.

Dvojica s darčekom

6 tajomstiev, ako trafiť ten správny šperk pre ňu

S blížiacimi sa vianočnými sviatkami sa muži potýkajú s odvekým problémom: aký šperk vybrať žene, aby sa jej naozaj páčil? Prinášame vám preto niekoľko tipov, pri ktorých si už viac pri výbere zásnubného prsteňa či... prečítať >.