Blog

svadobné obrúčky

Obrúčky s kameňmi – toto je náš top výber

Pri hľadaní ideálnej obrúčky je výber kameňov jedným z kľúčových faktorov. Obrúčky s kameňmi prinášajú do šperku nielen estetickú príťažlivosť, ale aj dodatočný lesk a eleganciu. Nechajte sa inšpirovať naším výberom a nájdite si dokonalé... prečítať >.

výroba prsteňa v dielni Kamea Dimonds

Fotočlánok – výroba prsteňa od Kamea Diamonds

V skratke vám v článku priblížime, ako v našej zlatníckej dielni vzniká prsteň. Je to zložitý proces, na ktorý potrebujeme veľa času, nápadov, trpezlivosti a zručnosti. 1. Návrh prsteňa    Každý prsteň začína návrhom. Zákazník môže... prečítať >.

obrúčky

4 chyby pri starostlivosti o obrúčky

Starostlivosť o obrúčky je kľúčová pre zachovanie ich krásy a kvality po dlhú dobu. Aj keď sa môže zdať, že sa o ne staráme správne, niekedy môžeme robiť chyby, ktoré môžu poškodiť ich vzhľad a... prečítať >.

showroom kamea diamonds

Zážitok z kúpy šperku – nazrite do Kamea Diamonds

Pri výbere šperku je dôležitý aj celkový zážitok, ktorý vás sprevádza počas nákupného procesu. V Kamea Diamonds sme si uvedomili, že kúpa šperku by mala byť viac než len transakciou. Je to zážitok plný krásy,... prečítať >.

muž dáva žene an ruku obrúčku

Vyberte si svadobné obrúčky podľa vašich predstáv

Svadobné obrúčky sú symbolom manželstva a taktiež výrazom osobného štýlu a jedinečnosti páru. Pri výbere týchto špeciálnych kúskov je dôležité zohľadniť nielen estetické preferencie, ale aj praktické aspekty. Ak sa chystáte na veľký krok k... prečítať >.

nevesta ktorá má svadobnú obrúčku

Šperky, po ktorých ženy túžia

Každá sme iná, unikátna a každá máme svoje túžby. Platí to aj pri šperkoch. Ale v niektorých túžbach sa predsa len zhodneme. Napísali sme pre vás článok, v ktorom zistíte, po akých typoch šperkov ženy... prečítať >.

Zobraziť viac