< Späť na zoznam článkov svadobné obrúčky

Výber svadobných obrúčok

pridané 20.02.2021

Pokiaľ ste sa ocitli v situácii, že vaša milovaná partnerka povedala áno, je pomaly čas venovať pozornosť výberu svadobných obrúčok. Svadobné obrúčky sú symbolom spečatenia vášho manželského zväzku a ich výber môže byť naozaj komplikovaný proces. Tak ako začiatok manželstva rôznych ľudí, s iným vkusom a inými záľubami, ktorí sa napriek všetkému ľúbia a chcú život stráviť spolu, tak aj výber svadobných obrúčok môže priniesť svoje výzvy.

Svadobné obrúčky z Vision Collection

Ľudia sú rozdielni ale to neznamená, že sa k sebe nehodia. Určite predsa poznáte frázu “Protiklady sa priťahujú“?  A to isté platí aj pri svadobných obrúčkach. Napriek tomu, že dizajny mužských a ženských obrúčok sú v niečom rozdielne, ich spoločné prvky prevládajú nad ich odlišnosťami. To je najdôležitejšie aj v každom partnerskom vzťahu, zamerať sa práve na veci, ktoré máte spoločné.

Svadobné obrúčky z Elegance Collection

Výber šperku môže byť výzvou hlavne u mužov. Je ťažké si predstaviť, že si majú vybrať prsteň, ktorý budú nosiť po zbytok svojho života a to hlavne pri mužoch, ktorí nikdy žiadny šperk nenosili. Výber svadobnej obrúčky je pre nich teda o to dôležitejší, no i komplikovanejší. Dámy, majte s nimi preto strpenie a naozaj si dajte dlhší čas na výber.

Svadobné obrúčky z Classic Collection

Hovorí sa, že manželstvo je harmónia kompromisov, ktoré pre toho druhého spravíte. Kompromisy robíme celý život a je možné, že pri výbere svadobných obrúčok to bude tiež nutné. Pri výbere prsteňov, ktoré budete nosiť celý život, by ste sa mali zhodnúť. Určite tento proces neunáhlite. Pokiaľ si aspoň jedna strana vo výbere nie je istá, skúste hľadať ďalej.

Najnovšie články

Zlatník osádza diamant do zásnubného prsteňa

Tvary diamantov

V našom rodinnom zlatníctve KAMEA Diamonds striktne dodržiavame najvyššie štandardy kvality pri všetkých diamantových šperkoch, či už sa jedná o diamantové zásnubné prstene, diamantové svadobné obrúčky, diamantové náušnice alebo diamantové sety šperkov. Do našich šperkov... prečítať >.

shutterstock

Láska v karanténe

Tak ako koronavírus ovplyvnil naše pracovné životy a súkromné životy, má obrovský dopad aj na naše romantické vzťahy. Odrazu sa celý svet spomalil a my máme omnoho viac času na vnímanie seba a svojho partnera.... prečítať >.

Ako udržiavať diamanty aby nestratili svoj lesk?

Dokonca aj ten najťažší a najdrahší drahokam môže časom stratiť lesk. Preto vám prezradíme, ako sa starať o diamantové šperky. Rovnako ako väčšinu ostatných drahokamov, diamant môžete vyčistiť aj doma. Ak to však nebudete robiť... prečítať >.