< Späť na zoznam článkov ako vybrat zasnubny prsten kamea diamonds

Ako na nákup zásnubného prsteňa alebo svadobných obrúčok

pridané 27.03.2020

Výber prsteňa môže byť veľmi ťažkým orieškom. Preto sme sa nad tým zamysleli a prinášame Vám jednoduchý návod, ktorý Vám zaručene pomôže s nákupom. Veríme, že tento krátky návod Vám pomôže vybrať tie pravé prstene, ktoré Vám vydržia po celý život.


Výber zlatníctva

V našom štúdiu šperkov sa držíme pravidla kvalita a hodnota vyrobená s láskou. Ako popredný slovenský výrobca sa zameriavame aj na servis a garanciu, ktorá je veľmi potrebná pri tomto mimoriadnom nákupe.

Výber drahého kovu

Pripravili sme pre Vás zhrnutie informácií o výbere drahého kovu pre vaše šperky. Vyberte si podľa vlastností, ktoré váš šperk musí spĺňať, pretože si vyberáte šperky na celý život.

Objavte typy diamantov

Presne ako vy, aj diamanty sú unikátne. S tými správnymi informáciami si dokážete jednoducho vybrať tie typy diamantov, ktorý je pre vás kvalitou a cenou najdôležitejší.

Vyberte si správnu veľkosť prsteňa

Zvoľte si správnu veľkosť prsteňa s našou zjednodušenou tabuľkou veľkostí.

Spárujte si zásnubný prsteň so svadobnou obrúčkou

V našej ponuke nájdete viac ako 3000 modelov svadobných prsteňov od klasických až po extravagantné. Niekedy je ťažké nájsť vhodnú kombináciu zásnubného prsteňa a svadobných obrúčok, ale s našou pomocou sa vám to určite podarí.

Najnovšie články

dozivotny bezplatny servis svadobne obrucky

5 rýchlych rád pre uchovanie krásy vašich svadobných obrúčok

Svadobné šperky sú pravdepodobne tie najcennejšie kúsky šperkov, ktoré vlastníte. Nielenže ste pri ich výbere strávili nespočet hodín hľadania a museli ste si hlbšie siahnuť do peňaženky, ale majú aj veľkú citovú hodnotu. Preto, je... prečítať >.

shutterstock  Converted

Ako si vybrať dokonalé náušnice?

Určite nemusíme klásť dôraz na to, že nášnice sú jedným z najdôležitejších doplnkov každej ženy. Ak vyberiete tie správne, vedia podtrhnúť vašu prirodzenú krásu a rozžiariť váš outfit. Poďme sa spolu pozrieť na to, ktoré... prečítať >.

História diamantov

Diamanty majú naozaj dlhú a bohatú históriu. V prvom storočí nášho letopočtu rímsky prírodovedec Plínius povedal: „Diamant je najcennejší nielen z drahých kameňov, ale aj zo všetkých vecí na tomto svete.“ Než sa diamant dostane... prečítať >.