< Späť na zoznam článkov Ukážka GIA diamantového certifikátu, ktorý prikladáme k diamantovým šperkom

Diamantový certifikát

pridané 22.05.2019

Pred každou kúpou diamantového šperku sa informujte o diamantovom certifikáte!


Čo je diamantový certifikát?

Certifikát k diamantu je dokument, v ktorom odborník – klenotník hodnotí kvalitu diamantu. Vyplnený certifikát zahŕňa analýzu rozmerov diamantu, čistoty, farby, symetrie a iných vlastností, ktoré sú skúmané pod niekoľkonásobným zväčšením. Pri okrúhlych diamantoch nájdete v certifikáte tiež informácie o stupni brusu.

GIA Certifikáty v KAMEA Diamonds

Všetky naše šperky sú certifikované. Každý jeden diamantový šperk, či už sa jedná o diamantové svadobné obrúčky, diamantové zásnubné prstene, diamantové dámske náušnice alebo diamantové sety obdržíte od nás s certifikátom kvality slovenského výrobku pod značkou KAMEA Diamonds spolu s medzinárodným certifikátom diamantov GIA.

Diamantové certifikáty GIA je možné vystaviť na diamanty od 0,15 karátu. K ostatným diamantom nižšej hodnoty prikladáme certifikát INBAR Diamond Center.

GIA: Gemological Institute Of America (Americký gemologický inštitút)

Naše ručne vyrábané diamantové šperky sú analyzované a klasifikované najväčším svetovým laboratóriom v oblasti klasifikácie diamantov a drahokamov GIA (Gemological Institute of America – Americký gemologický inštitút). Toto laboratórium patrí medzi najrešpektovanejšie autority v diamantovom priemysle hlavne kvôli nezaujatému systému klasifikácie diamantov. Diamantové šperky, ktoré sú dodávané s týmto certifikátom patria k vysokoceneným na celom svete a môžete si byť istý, že spĺňajú tie najvyššie požiadavky kvality.

Ukážka diamantového certifikátu GIA, ktorý prikladáme k diamantovým šperkom
Diamantový certifikát GIA

Pozrite si ďalšie informácie o charakteristických vlastnostiach diamantov ako je:

Brus diamantov >>>
Farba diamantov >>>
Čistota diamantov >>>
Karát diamantov >>>
Tvary diamantov >>>

Najnovšie články

svadobne tradicie

6 najznámejších svadobných tradícií a ich pôvod

Od vašich zásnub až po váš veľký svadobný deň sprevádza vaše šťastie množstvo svadobných tradícií. Niektoré tradície sa už vytratili, ale niektoré stále ostávajú. My sme pre vás vybrali tých 6, ktoré sa zväčša dodržiavajú... prečítať >.

nakupujte bez starosti zlava sperky  percent kamea diamonds

Nakupujte bez starostí s 15% zľavou

Priatelia, táto mimoriadna a zároveň nepríjemná situácia zasiahla nás všetkých. Nikto si pred niekoľkými týždňami nedokázal ani len predstaviť, čo nás čaká a neminie. Naše životy sa zmenili zo dňa na deň a všetci už... prečítať >.

H

Moderné diamantové náušnice roku 2020

Pokiaľ ide o diamanty, tie azda nikdy nevyjdú z módy. Diamantové náušnice sú splneným snom mnohých žien. Vo všeobecnosti sú veľmi elegantným a kvalitným doplnkom. My sme sa pozreli na top trendy diamantových náušníc roku... prečítať >.