< Späť na zoznam článkov tout Paul Newman Joanne Woodward

Najznámejšie príbehy pravej lásky

pridané 06.08.2020

Diego Rivera & Frida Kahlo

Mladá talentovaná maliarka z Mexika Frida Kahlo si zaplatila návštevu štúdia slávneho muralistu Diega Rivieru. Hľadala u neho rady pre svoju kariéru. “Mala nevšednú dôstojnosť, sebaistotu a v očiach zvláštny plamienok”, povedal Diego. Mali veľmi výbušný a prchký vzťah, no aj tak Riviera vedel už od skorého počiatku, že Frida “bola tým najdôležitejším článkom jeho života a bolo by to tak navždy, pokiaľ by o 27 rokov po ich stretnutí nezomrela”. Frida zase povedala “Zaslúžiš si partnera, ktorý bude počúvať keď budeš spievať, ktorý ťa bude podporovať keď sa cítiš zahanbene, bude rešpektovať tvoju slobodu a bude s tebou lietať bez strachu z pádu. Zaslúžiš si partnera, ktorý si odpustí lži a prinesie ti nádej, kávu a poéziu.

 

Paul Newman & Joanne Woodward

Paul Newman a Joanne Woodward sa stretli na produkcii filmu Picnic a krátko po natočení filmu The Long, Hot Summer sa šťastne vzali. Na rozdiel od väčšiny Hollywoodskych románikov, Paul a Joanne boli v spokojnom zväzku až 50 rokov. Na otázku ohľadom manželstva a nevery Paul odpovedal, “Mám doma steak. Prečo by som si mal ísť von po hamburger?”. Táto dvojica vymenila pozlátko Kalifornie za vidiek, kde si založili rodinu a zostali tam, až do Paulovej smrti v roku 2008.

 

Johnny Cash & June Carter

Asi neexistuje ikonickejšia country love story ako medzi Johnny Cashom a June Certerovou. Tieto dve samostatné hviezdy sa stretli v backstage na preslávenej Grand Ole Opry. Keď June prvýkrát stretla Johnnyho, povedala “Mám pocit, akoby som ťa už poznala.” Táto dvojica sa vydala na spoločné turné, kde sa zamilovali a následne sa v roku 1968 vzali. Johnny Cash bol June vďačný za to, ako mu pomohla dostať sa zo závislosti na drogách a neskôr tak upevniť ich puto ešte viac. Vyhrali spoločne niekolko cien Grammy a privítali na svet svojho syna. Tento šťastný pár spolu zostal až po koniec svojho života, keď zomreli len s rozostupom niekoľko mesiacov. je jasné, že táto láska bola naozaj tou pravou. Keď sa raz na interview opýtali Johnnyho na jeho definíciu raja, odpovedal “toto ráno s ňou, ako popíjame kávu.”

Najnovšie články

ako zladit svadobne obrucky so zasnubnym prstenom kamea diamonds

Ako zladiť zásnubný prsteň so svadobnými obrúčkami?

Zlatníctvo KAMEA Diamonds je najväčším svadobným štúdiom zásnubných šperkov a svadobných obrúčok na Slovensku. Ponúkame viac ako 5000 modelov ručne vyrábaných svadobných šperkov. Niekedy sa môže zdať, že si nedokážete vybrať – predsa len vyberáte... prečítať >.

Všetko čo potrebujete vedieť o diamantoch KAMEA

Všetko čo potrebujete vedieť o diamantoch

Diamanty a ich charakteristické vlastnosti výrazným spôsobom ovplyvňujú vzhľad, ale hlavne cenu šperkov. Niekedy sa môže zdať, že výber kvalitného diamantu je náročné, ale s týmto jednoduchým návodom budete zaručene vedieť, ktoré vlastnosti by ste... prečítať >.

bachelorette party ideas wilmington nc

Kde sa vzala rozlúčka so slobodou?

Alkohol, hry, striptíz, priatelia a zábava. Toto sú hlavné položky každej dobrej modernej rozlúčky so slobodou, ale nebolo tomu vždy tak. Rozlúčky so slobodou boli predmanželskou oslavou v nejakej forme už v 15. storočí, ale... prečítať >.