< Späť na zoznam článkov obrúčky

5 trendov v dizajne obrúčok, ktoré si nemôžete nechať ujsť

pridané 13.04.2024

Svadobné obrúčky nie sú len symbolom oddanej lásky, ale aj výrazom osobného štýlu a elegancie. S každým rokom sa menia módne trendy v dizajne obrúčok, ktoré odrážajú aktuálne preferencie a vkus. Tu je zoznam piatich trendov, ktoré si nemôžete nechať ujsť v tomto roku.

1. Minimalistický štýl

Minimalizmus je stále veľkým hitom v svete módy, a to sa prenáša aj do sveta svadobných obrúčok. Čisté, jednoduché a elegantné dizajny bez zbytočných zdobení získavajú na popularite. Tieto obrúčky sú ideálne pre tých, ktorí preferujú jednoduchosť a neutrálne farby.

6444 svadobné obrúčky zo žltého zlata IDOLE 4127 z bieleho zlata

 

2. Geometrické tvary

Geometria je inšpiráciou pre mnoho dizajnérov obrúčok. Obrúčky s geometrickými tvarmi, ako sú štvorce, kruhy a trojuholníky, pridávajú do šperkov zaujímavý vzhľad. Tento trend priláka tých, ktorí hľadajú niečo trochu netradičné a originálne.

IDOLE 4177 z bieleho a červeného zlata 13/367 z bieleho zlata

3. Kamene osadené v šperkoch

Obrúčky zdobené kameňmi sú stále trendy. Zirkóny, diamanty, zafíry… Tí odvážnejší si vyberú farebné kamene, no väčšina párov zostáva pri bielej klasike. Biele drahokamy sú elegantné, romantické a krásne ladia s akýmkoľvek zlatom.

16/062 z bieleho zlata IDOLE 4286 z červeného zlata

4. Snubný prsteň a obrúčky v rovnakom štýle

Stále viac párov sa rozhoduje pre obrúčky, ktoré ladia so snubným prsteňom. Ak chce žena spolu nosiť obrúčku a snubný prsteň, je to ideálne riešenie. My sme vytvorili Twin collection, v ktorej nájdete takto zladené šperky.

Twin 16 z bieleho zlata Twin 4 z červeného zlata

5. Vzory na obrúčkach

Výrazné vzory, ktoré zaujmú svojím prevedením, sú moderné aj v roku 2024. Prevládajú najmä romantické floristické motívy, ale aj obľúbený vintage štýl. 

13/439 zo žltého zlata 13/360 zo žltého zlata

Nech už uprednostňujete minimalistický štýl, obrúčky s kameňmi či floristické motívy, pri výbere dbajte na to, aby boli obrúčky vyrobené z kvalitného zlata a drahokamov.

Najnovšie články

Zlatník osádza diamant do zásnubného prsteňa

Tvary diamantov

V našom rodinnom zlatníctve KAMEA Diamonds striktne dodržiavame najvyššie štandardy kvality pri všetkých diamantových šperkoch, či už sa jedná o diamantové zásnubné prstene, diamantové svadobné obrúčky, diamantové náušnice alebo diamantové sety šperkov. Do našich šperkov... prečítať >.

shutterstock

Láska v karanténe

Tak ako koronavírus ovplyvnil naše pracovné životy a súkromné životy, má obrovský dopad aj na naše romantické vzťahy. Odrazu sa celý svet spomalil a my máme omnoho viac času na vnímanie seba a svojho partnera.... prečítať >.

Ako udržiavať diamanty aby nestratili svoj lesk?

Dokonca aj ten najťažší a najdrahší drahokam môže časom stratiť lesk. Preto vám prezradíme, ako sa starať o diamantové šperky. Rovnako ako väčšinu ostatných drahokamov, diamant môžete vyčistiť aj doma. Ak to však nebudete robiť... prečítať >.