< Späť na zoznam článkov Photo

Jesenné zásnuby s KAMEA

pridané 29.09.2020

Jedno z najromantickejších požiadaní o ruku sa istotne deje v prírode. Predstavte si pestrofarebné kopce, teplé babie leto a jej jemnú ruku v tej vašej ako mierite na vrchol niektorého zo slovenských kopcov.

No na tej drobnej ženskej ruke niečo už dlho chýba. Je to znak vašej lásky pretavený do prsteňa. Preto Vám prinášame niekoľko ukážok našich zlatých prsteňov, ktoré dokonale zapasujú do jesennej atmosféry.

 

Z rady Angel Collection

Zásnubný prsteň zo 14 karátového zlata, osadený Dalloz zirkónmi. Možnosť vyhotovenia z 18 karátového zlata a v diamantovom prevedení. Prsteň vyrábame na zákazku v žiarivom bielom zlate, klasicko-nadčasovom žltom zlate a v romantickom červenom zlate. 

Viac informácií

 

Z rady Celebrity Collection

Šperk v sebe spája možnosť vyhotovenia v bielom a v žltom zlate. Zásnubný prsteň je dostupný v diamantovej verzii. 

Viac informácií

 

Z rady Diamond Collection

Zásnubný prsteň zo 14 karátového / 18 karátového zlata, v ktorom je vsadených 9 Dalloz zirkónov. Možnosť vyhotovenia v žltom zlate a v diamantovom prevedení s certifikátom 0,790ct.

Viac informácií

 

Najnovšie články

Zásnubné prstene a ich história naprieč kultúrami krajín

História zásnubných prsteňov

Už ste niekedy rozmýšľali nad tým kedy vznikla a odkiaľ pochádza tradícia zasnúbenia so zásnubným prsteňom? V skutočnosti je táto tradícia zakorenená v dávnej histórii. Význam zásnubného prsteňa spolu s jeho vzhľadom sa menil v čase naprieč kultúrami krajín. Zásnubný... prečítať >.

puncove znacky zlato a drahe kovy

Overenie pravosti šperkov – Štátny punc

Pre overenie pravosti šperkov sa na skoro každom drahom kove používanom pri výrobe šperkov uvádza punc. Čo je to punc? Na čo sa používa? Punc je číselné označenie vyrazené do drahých kovov, ktoré sa používajú... prečítať >.

tout Paul Newman Joanne Woodward

Najznámejšie príbehy pravej lásky

Diego Rivera & Frida Kahlo Mladá talentovaná maliarka z Mexika Frida Kahlo si zaplatila návštevu štúdia slávneho muralistu Diega Rivieru. Hľadala u neho rady pre svoju kariéru. “Mala nevšednú dôstojnosť, sebaistotu a v očiach zvláštny... prečítať >.