< Späť na zoznam článkov nadčasové náušnice

Nadčasové šperky minulého storočia

pridané 23.12.2020

Ak si chcete vytvoriť šperkovnicu, ktorej obsah vám poslúži po celý život, nepotrebujete desiatky kusov náušníc rôznych veľkostí a tvarov. Vybrali sme pre vás 5 nadčasových kúskov, ktoré nosili tie najkrajšie známe ženy v minulom storočí a nosiť sa budú azda naveky.

Kruhy z červeného zlata na Doris Day

Červené zlato je v posledných rokoch na výraznom vzostupe a jeho atraktivitu vedela doceniť už Doris Day v minulom storočí. Obľúbené je už desiatky rokov na zásnubných prsteňoch a módnych šperkoch.

Zlaté vysuté kruhy na Marylin Monroe

Väčšina žien po týchto náušniciach nesiahne každý deň, sú totiž vyrobené na významnú príležitosť. Vyzerajú dizajnovo krásne a zložito, a vyniknú na žene presne tak, ako vynikli na čiernobielej fotografií Marylin Monroe. Počkajte na udalosti, ako sú svadby alebo fashion shows, a dozaista zaujmete.

Vysuté slzy na Natalie Wood

Vysuté náušnice vytvorené z dvoch a viac častí sú dlhé roky považované za tie najluxusnejšie a najelegantnejšie vôbec. Tieto náušnice dotvoria žene zhľad a dajú bodku za dokonalým outfitom. Podstatou vysutých náušníc je upriamiť pozornosť na vaše uši.

Zlaté krúžky na Marlene Dietrich

Znakom elegancie a ženskosti sú obručové náušnice, ktoré dokážu žene dodať iskru alebo chýbajúce sebavedomie. Je veľa jednotlivých prevedení, ktoré si môžete zvoliť podľa vášho vkusu a výberu oblečenia. Moderná je stále zlatá, ktorá sa veľmi ľahko kombinuje so zvyškom outfitu.

Žiarivé napichovačky z bieleho zlata na Audrey Hepburn

Biele zlato bolo v minulom storočí symbolom elegancie a krásy. Svedčí o tom najmä mnoho dobových fotografií známych herečiek, ktoré ho nosili vo filmoch či na dôležitých spoločenských udalostiach.

Najnovšie články

Zlatník osádza diamant do zásnubného prsteňa

Tvary diamantov

V našom rodinnom zlatníctve KAMEA Diamonds striktne dodržiavame najvyššie štandardy kvality pri všetkých diamantových šperkoch, či už sa jedná o diamantové zásnubné prstene, diamantové svadobné obrúčky, diamantové náušnice alebo diamantové sety šperkov. Do našich šperkov... prečítať >.

shutterstock

Láska v karanténe

Tak ako koronavírus ovplyvnil naše pracovné životy a súkromné životy, má obrovský dopad aj na naše romantické vzťahy. Odrazu sa celý svet spomalil a my máme omnoho viac času na vnímanie seba a svojho partnera.... prečítať >.

Ako udržiavať diamanty aby nestratili svoj lesk?

Dokonca aj ten najťažší a najdrahší drahokam môže časom stratiť lesk. Preto vám prezradíme, ako sa starať o diamantové šperky. Rovnako ako väčšinu ostatných drahokamov, diamant môžete vyčistiť aj doma. Ak to však nebudete robiť... prečítať >.