< Späť na zoznam článkov shutterstock

Súťaž o svadobné obrúčky KAMEA

pridané 18.06.2020

Milí priatelia,

po prestávke z dôvodu pandémie sme si pre Vás pripravili špeciálnu súťaž o výnimočné svadobné obrúčky z našej zlatníckej dielne.

Súťaž je určená pre všetky páry, ktoré práve plánujú svadbu. Stačí, ak nám zašlete do správ na Facebooku fotografiu s Vašou polovičkou a my ju zverejníme v albume na Facebook stránke KAMEA Diamonds, kde za ňu budú môcť Vaši priatelia hlasovať.

Výhercom sa stane majiteľ fotografie s najväčším počtom “Páči sa mi to”.

Tešíme sa na Vaše krásne fotografie a držíme Vám palce v súťaži!

Tím KAMEA.

Najnovšie články

Najznámejšia charakteristická vlastnosť diamantov je karát. Väčšina ľudí si ho však míli s veľkosťou, ale karát odkazuje na hmotnosť diamantu.

Karát diamantov

Najznámejšia charakteristická vlastnosť diamantov je karát. Väčšina ľudí si ho však míli s veľkosťou, ale karát odkazuje na hmotnosť diamantu. Čím vyššia hmotnosť diamantu tým samozrejme bude aj väčší diamant. Veľkosť diamantu však závisí od... prečítať >.

Hodnota trojmesačnej výplaty? Ako veľa by ste mali investovať do zásnubného prsteňa?

Staré známe pravidlo, ktoré počul už snáď každý. Povedzme si ale na rovinu, zaplatiť za zásnubný prsteň trojmesačnou výplatou, nie je pre niekoho úplne jednoduché. Ako to s tým výberom zásnubného prsteňa vôbec je? Veľmi... prečítať >.

Zlatník osádza diamant do zásnubného prsteňa

Ako sa starať o diamantový zásnubný prsteň?

Dostali ste svoj vytúžený diamantový zásnubný prsteň? Diamantové zásnubné prstene však vyžadujú náležitú starostlivosť, preto vám prinášame niekoľko tipov ako sa o váš šperk správne starať, aby vám vydržal čo najdlhšie. Pravidlom číslo jedna je... prečítať >.